lauantai 27. elokuuta 2011

Maastoiluu ja pesu päivä!

Jep eli tänään tutkimus ryhmä lähti jälleen etsimään uusia maasto reittejä ja löytyihän niitä! Mentii pari aika reipasta pätkää minkä kyllä sit huomas Iivarista oli poika nimittäi iha hikinen, mutta olihan lämpöäkin jotain 26 astetta, tosi hiostava keli niin sekin vähän selittää sitä hikisyyttä.

Me taidettiin bongata tänään kans tän syksyn ekat hirvikärpäset, hyi. Onneks ne ei meitä kiusannu vaan oli Heidin ja Kikun kimpussa :D

Meillä on ollu tänä kesänä siis perinteenä Heidin kanssa pestä Kiku säännöllisin väli ajoin pois niistä myrkyistä ja semmosista, niin nytten kun oon työntäny Iivariinki niitä kutina aineita ja ötökkä myrkkyjä, joten ajattelin että ehkä se Iivarikin voitas pestä. Tuumasta toimeen eka otettiin Iivari pesulle kun se oli jo valmiiks märkä hiestä. Huuhtelu ja shamppoot niskaan ja sitten sen shamppoon piti antaa vaikuttaa ni laitettiin Iivari sit vähäks aikaa siihe tallin takana olevalle pikku laitsalle. Siinä välissä otettiin Kikukin pesuun ja Kiku sai liittyä Iivarin seuraksi, kun silläkin oli shamppoot niskasssa. Sitte jonni ajan päästä huuheltii molemmat ja Iivari sai mennä tarhaansa syömään päivä heiniä :)

Lopuks muutama laadukas kuva jotka napsaisin omalla kännykälläni

Ne on todistetusti ollu samassa aitauksessa :D

<3











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti